Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

lørdag 11. februar 2012

Tom tilbake til Verdenscupen i Klingental!

Fra fall til verdencup på 40 dager.
For omtrent 40 dager siden så Tom Hilde sin sivasjon slik ut. Ham trynet under det første rennet i hoppuka. Da det ble konstatert brudd i ryggen på Asker hopperen spådde mange at Tom Hilde sin sesong var over. Men Tom Hilde hadde andre planer. For ham hadde tenkt å komme seg tilbake i Verdenscupen. Selv om ikke Asker hopperen selv sa noe hadde han kanskje i tanke at han skulle komme tilbake i hoppbakken denne sesongen. Selv fikk jeg på følelsen at Tom kom til å komme tilbake til Vikesund, nå ser muligheten bra. Siden Tom gjorde sine førstehopp på Lillehammer samme dag som det var NM i Granåsen har stadig flere konstatert at Tom ikke gjorde noe av at ham hadde vært borte i 40 dager uten ski på beinene. Dette tyder på at Tom Hilde er en talenfull hopper og ja her troen på at han når sine mål. Noe jeg alltid har hatt siden jeg begynte å interessere meg for hopping. I dag kom gladnyhetene jeg har ventet på. Tom Hilde drar til Team Tour på mandag for å være med på kvalifisering på tirsdag og forhåpentligvis rennet på onsdagen.


Tom skal tilbake til verdens beste lag.
Når du kommer tilbake kommer du tilbake til verdens beste lag hadde lagekompisene til Tom sagt. Å man kan jo begynne å lure på om det er noen på laget som er synske. For i dag slo Norge til å vant lagkonkurransen i Willingen. Slik at vi kunne vise at vi er faktisk er verdens beste lag i tilfelle noen skulle være i tvil. Tom Hilde satt selv å så på rennet og var tydelig imponert over lag-kompisene. På Twitter skriver Tom Hilde "SE PÅ  !!!!!!!!!" etter Anders Fannemel sitt første hopp. Når andre omgang er i gang skriver ham "I think i am more nervous now that when i'm jumping myself." 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar