Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

mandag 20. februar 2012

Laget til Vikersund er klart og Johan Remen Evensen gir seg!

Her er hopperen som kommer til å respondere Norge under VM i Vikersund.
Tom Hilde, kom tilbake som et skudd etter å ha brekt ryggen 30. desember 2011 i Oberstdorf. Etter 40 dager uten ski på beina hopper Tom bedre enn noen sinne. Ham ble best av de Norske i Oberstdorf med en 11 plass. Nå er det bare snakk om hvilke medalje har lyst på i VM i Vikersund.
 Anders Fannemel, er en nykommer som hoppet meget godt for tiden. Ham imponert i Oberstdorf med personlig rekord på 216 meter. Dermed fikk ham plass i lagkonkurransen og plass på laget til Vikersund.
 Anders Bardal, har hele sesongen vist at ham kjemper i verdenscupen. Han overtok den gule ledertrøyen i Willingen. Han gjorde også en fantastisk innsats i Kulm og ledet lenge Skiflyvning-cupen, men mistet den ledelsen etter en 12 plass i Oberstdorf.   
 Rune Velta, ble tatt ut til lagkonkurransen i Oberstdorf etter en 17 plass i rennet dagen før. Gutten har også tidligere vist at ham kan hopper på ski, han satte bakkerekord i Holmenkollen 3 mars i 2010. 

Bjørn Einar Romølen, er også blitt kaldt øren fra Hosle. Ham satte verdensrekord i Planica 2005 som var på 239 meter en rekord som stod helt til i 2011 da Johan Remen Evensen slo den i Vikersund. Bjørn Einar har hatt mange oppturer og nedturer gjennom sin karriere. Ham ble hetset etter hoppet i nye Holmenkollen, helt ufortjent. Nå er Bjørn Einar klar for å bevis at ham skal være en av de 4 som får hoppe for Norge i Vikersund. Ham har også den karakteristiske H-stilen å da kan det bli tangering av bakkerekorden.

Johan Remen Evensen gir seg.
Etter at laget var presentert hadde Johan Remen Evensen en pressekonferansen der ham fortalte at ham vill gi seg som skihopper. Etter det jeg har fått opplyst har ikke dette noe med at ham ikke er med på det offentlige laget å gjøre. Johan skal etter det jeg vet blitt til bytt en plass på laget, men takket nei. Det var en meget gråtkvalt Johan som måtte fortelle pressen at ham hadde tatt den tunge avgjørelsen å legge opp. Ham har i en lenger periode strevet med å holde vekten og som ham selv sa måtte ham nå bruke hodet og ikke presse kroppen som sa stopp. Dermed gir Johan seg mens ham ennå har verdenrekord. Det var tydelig å se at det var tungt for Johan å gi opp guttedrømmen når den ligger rett foran ham, men noen ganger må fornuften seire. Som ham selv sier ham har opplevd mye i sin karriere, mye mer enn han hadde håpet på.
Mange mener at Johan er feig som gir seg når det butter i mot, men da bør de les boken "Flyvren" der står det om Johans vei til toppen. Jeg er isåfall siker på at jeg kommer til å savne Johan i bakken, ham var en fanatisk hopper og jeg håper at verdensrekorden blir stående lenge. Jeg synes ikke at Johan er feig, han er supertøff, men noen ganger sier kroppen stopp. Hopping er en tøff idrett med små marginer mellom topp og bunn. Det er noe man ikke forstå før man setter seg skikkelig inn i idretten.
Jeg håper at Johan koser seg samen med familien sin og kommer til å ha et fantastisk liv!!
Takk for alle gode minner Johan, jeg skal ta godt vare på dem!

Johan sin andre verdenrekord.

Intervjuet etter på.

Her er den offisielle videoen til VM i Vikersund. 
   Johan er med å korer og synger.


Jeg kommer sikkert til å skrive mer mot VM i Vikersund og der veldig gled for tilbakemeldinger om hva dere har lyst til å vite mer om.
Vi snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar