Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

onsdag 28. desember 2011

Take-off

God selvtillit og tro må til.
For omtrent 14 timer siden tok hoppukelaget av fra Gardermoen på vei til hoppuken som begynner i Oberstdorf i morgen. Det var noen spente gutter som reiste nedover etter en fin juleferie hjemme i Norge. Nå håper de at de skal få vist hele verden hvor gode de virkelig kan være. Kanskje har de denne opplevelsen i bak hue
da de vant over Østerrike, den 10 desember og sette jubelen i taket isåfall hos meg. På Norwigan skijumping kan man lese at Alexander Stöckl tror at de Norske kan hevde seg i kampen om trofeer i hoppuken. Både Tom Hilde og Bjørn Einar Romølen har gjort det bra under trening. Det samme tendens har Johan Remen Evensen gjort og ble dermed tatt ut til laget. Anders Bardal er selvfølgelig en av favoritten siden ham har hatt mange pallplasser i verdencupen etter seieren på Lillehammer som fikk det til å løsne for ham.

Laget som ble tatt ut Torsdag 22 desember er: 
Tom Hilde, Asker Skiklubb/Kollenhopp
Anders Bardal, Steinkjer Skiklubb/Trønderhopp
Johan Remen Evensen, Molde og Omegn IF/Kollenhopp
Rune Velta, Lommedalen IL/Kollenhopp
Bjørn Einar Romøren, Øvrevoll Hosle IL/Kollenhopp
Vegard Haukø Sklett, Grong IL/Trønderhopp
Atle Pedersen Rønsen, Eidsvoll IF/Kollenhopp
Under pressekonferansen ble det også servert grøt og det ser ut som om Tom tok seg av serveringen, mens Bjørn Einar øste på.

Første gang i hoppuken.
Siden Atle Pedersen Rønsen er første gangen i hoppuken er det ham som skal stå for nyttårstalen i år. Dette er noe Tom Hilde og Bjørn Einar Romølen gleder seg til i følge siste.no De melder også at nyttårstalen skal holdes både på Norsk, engelsk og tysk. Jeg håper at Atle vil greie det bra og at det blir en stor oppllevelse for ham i hoppuken. På bildet er Atle samme med asistentrener  Magnus Brevig. 

Litt om Tom Hilde sine tanker. 
Tom fortalte under pressekonferansen at ham gledet seg til hoppuken og til å feire jul. Ham har trent en del spenttreneing innimellom julefeiringen og han er ved godt mot. Han legger ikke så velig store forventninger til seg selv siden ham ikke har hoppet så bra tidligere i sesongen melder Tom på sin blogg. Men jeg tror at hem innerst inn har forhåpninger om å gjøre det bra i hoppuken. Det virker som om ha gledet seg ifølge både intervjuet som du kan lese i sin helhet her og på sin egen blogg.
Litt om mine tanker.
Etter det jeg kan forstå reiser vi med et toppet lag til hoppuken og jeg kan ikke annet enn å ønske de lykke til i alle renn å mitt håp er at de Norsk hevder seg i i hoppuken. Interessen omkring hoppsport er også oppadgående kan Clas Brede bråten opplyse etter presskonferansen den 22 desember. Jeg ønsker alle min leser en forsatt god jul og et godt nytt år.

Sendingene i hoppuken er:
Oberstdorf
Kvalifisering, Torsdag 29.12.11: NRK 1, 16.25 og Eurosport klokken 16.15 
Renn, Fredag 30.12,11 NRK 16.30

Garmisch-Partenkirchen 
Kvalifisering, Lørdag 31.12.11
nyttårshopprenn, Søndag 1.1.12

Innsbruck 
Kvalifisering Mandag 2.1.12
renn Tirsdag 3.1.12

Bischofshofen 
Kvalifisering, Torsdag 5.1.12.
Renn, Fredag 6.1.12

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar