Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

mandag 12. desember 2011

Jubelen i taket da Norge vant over Østerrike!

Norge best i lag konkurransen.
I går vant Norge lagkonkurransen i hopp over det som til nå har vært den suverene Østerrike.
Juryen sente alle hopperne utfor med bra fart i hel konkurransen som var utrolig morsom å se på da alle hopperne kom bra ned i bakken. Tom Hilde og kompani smilte fra øre til øre der de stod øverst på pallen. Tom Hilde skriver på sin siden at det var fanatisk å vinne over Østerrike. med 7 av 8 hopp som var nesten perfekt havnet gutta på toppen av pallen. Tom er glad for at det beviser at de kan vinne når de gjør sine beste hopp. Se mer her. Nrk sin kommentator Espen Bredesen sier at: "Dette er mye større enn vi skjønner" se glede senene til gutta her. Nettavisen skriver som sin overskrift at "Vi sette en støkk i dem som de sent vil glemme".
En vinnende vind over Norge.
Men det var ikke bare hoppgutta som gjorde det bra denne dagen. Også resten av den Norske eliten. Vi vant også i langrenn der jentene tok fire dobbelt, men også gutta tok seieren. Vi vant også i kombinert og tilslutt tok skiskyttergutta tok dobbelt seier. Når man i tillegg fikk melding om at Anette Sagen hadde vunnet rennet i Notodden var det nesten så du lurte på om det bre var Norge i toppen. På den Norsk fargede lørdagen var det bare skiskytterjentene som holdt oss nede på jorden der den beste var Tora Berger på en 9 plass. Les mer om det her.
Ned på jorden igjen.
Etter en oppløfte dag på lørdagen fikk vi beine mektig plassert ned på jorden igjen. Men denne dagen ville skiskytterjente bevise at de også kunne med å vinne stafetten og det samme gjorde gutta i skiskyting. Resten av vår elite feilet litt og i hopp bel Anders Bardal vår beste og kom på en fin 4 plass. Resten av hopperne kom på 18 Vegard-Haukoe Sklett, 19 Bjørn Einar Romølen og 23 Tom Hilde. Resten av hoppene kvalifiserte seg ikke engang til andreomgang. Etter andreomgang rekkte Tom Hilde tunge til kameraet noe som bevist hva han synes om sin egen innsats.
Tom fra smilende blid til å rekke tunge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar