Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

lørdag 17. mars 2012

Delt eller seier til Anders Bardal i verdenscuppen.

Stor sjanse for å vinne.
I skrivende øyeblikk ligger Anders Bardal 100 poeng foran Østerrikerne Gregor Schlierenzauer. Det vil si det samme som at vis Bardal dårligst blir nummer 30 i konkurransen på søndag vil ham vinne verdensuppen, selv om Gregor Schlierenzauer vinner rennet. Dette grunnet at en første plass er 100 poeng og dermed er maks av det man kan få i verdenscupen poeng i et renn. Siden det kan være med over 30 hopper i rennet på søndag er det en minimum sjanse for at Anders Bardal ikke tar 1 poeng i verdenscupen siste renn og at det dermed blir Gregor Schlierenzauer som tar seier av verdenscupen. Grunnen til dette er at Gregor Schlierenzauer har fler førsteplasser enn Anders Bardal.

Mange triks.
I et intervju på tv2 fredag spurte Gregor Schlierenzauer hvor mye ha skulle gi Anders Bardal for at ham ikke stilte i verdenscupens siste renn? Bardal svarte at i tilfelle ville han håper på at Gregor Schlierenzauer ikke vant rennet, da vil Ander Bardal vinne verdenscuppen. I fredagens renn kom Anders Bardal på en 12 plass, mens Gregor Schlierenzauer kom på en 5 plass. Dermed blir det spenne, hvilke triks Gregor Schlierenzauer finner på vet vi ikke, men jeg tror at Bardal vinner verdenscupen sammenlagt.

Lovet fest på søndag.
Selv om ikke Anders Bardal vinner verdenscupen lovet ham at det kom til å bli fest på søndag uansett. Men inntil da er det fult fokus på hoppingen for Bardal. Han har denne sesongen hatt en fabelartig sesong, men bak dette ligger det masse arbeide for Steinkjer hoppen. Han har terpet og terpet på den nye teknikken også når ham har vert hjemme fra hoppsirkuset. Noe som har betalt seg for Steinkjer hopperen. Kanskje er tanken på at ham skal bli pappa for andre gang i vår noe som gjør at ham flyr ekstra langt. Fra før har ham datteren Anna sammen med samboeren Ingrid.     
Søndag er det de 30 beste i verdensuppen som hopper dermed stiller Norge med Anders Bardal,  Anders Fannemel, Rune Velta og Bjørn Einar Romølen. Sistnemte blir med grunent at Tom Hilde og Vegar- Haukoe Sklett trekker seg fra konkurransen. Les mer om det her. Rennet går søndag klokken 10 i Plancia og sendes på Nrk 1 fra klokken 9.55 og Eurosport fra klokken 10.
Jeg ønsker alle hopperen lykke til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar