Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

fredag 15. mars 2013

Granåsen

Nedspøytet med snø var jeg klissvåt under kvaliferingen.
På fredag stilte vel 100 opp på jenterennet og 1400 på gutterennet. Topp.




2 kommentarer:

  1. var på rennet i Holmenkollen og prøvde å få tak i autografen til tom hilde (hadde vært en drøm å fått den), men han bare gikk rett forbi og så surt på meg :( begynte nesten å gråte ass. har det skjedd med deg før eller? ps. fikk ihvertfall autografen til kubacki, loitz, koch og stoch :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vist det er noen trøst så fikk ikke jeg autografen til Tom verken i Granåsen eller i Holmenkollen. Det med at Tom er litt furten enkelte ganger er svært vanlig. Da ser han surt på deg å går videre. Du må bare ikke ta deg nær av det, han er bare sliten. Vis du kommer til verdescuppen på Lillehammer så får du nok autografen hans. Ellers kan du dra på den Norske sommerhoppuka. Der skriver de autografer i fleng enkelte ganger å du kommer mye nærmere utdøverene. Jeg har mine trix for å få autografer. Men begynner ham sånn så får vi mimme ham på hvorfor han kan drive med dette. Lykke til! Du får nok autografen hans tilslutt.

      Slett