Welcome to this blog. You maybe have seen me in the ski jumping hill in Norway and it is absolutely right. The text is in Norwegian, about how this is for me to be Tom Hilde fans. Feel free to comment, it would be nice.

Translate

lørdag 21. juli 2012

Individuelt renn i Wisla

Lyset tilbake.
Da hadde lyset kommet tilbake i bakken i Polen og det var klart for det første individuelle rennet i Wisla. Vi hadde 4 kvalifiserte hopper til rennet, Tom Hilde, Bjørn Einar Romølen, Vegar Haukoe Sklett og Anders Bardal, vi hadde god tro på alle. Rennet startet klokka 17 og de fire Norske var klare til å knalle til, kanskje litt for mye. Når både Bjørn Einar Romølen og Vegard Haukoe Sklett misset i første omgang, hadde vi bare igjen Tom Hilde og Anders Bardal som bare med et nødskrik kom med. De havnet på en 29 plass og en 27 plass av 30 som ble med i finaleomgangen.


Få norske i ander omgang.
Først ut av de to var Tom Hilde, det var så vidt han ikke krysset K-punkt med sine 118,5 meter. Anders Bardal fulgte med med samme lengde, likevel ble han dømt bak Tom Hilde som fikk 224,9 poeng mot Anders Bardal sine 220,6 poeng. 
Etterhvert i renne kunne man se at Tom Hilde klatret litt oppover på listen og havnet på en 19 plass, Anders Bardal havnet på en 25 plass. 


Dermed ble pallen i rennet slik:
1. Maciej Kot
2. Simon Amman
3. Wolfgang Loizl

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar